بلدرچين سرشار از مواد مغذي است.


خوردن بلدرچين به چه کساني توصيه ميشود


بلدرچين يکي ديگر از گونه هاي طيوراست که سينه و ران آن تقريباً 68? از حجم کل آن را تشکيل ميدهند. سينه و ران ها خوشمزه تلقي مي شوند. اين محصول گوشتي تقريباً شيرين و سفيد با کيفيت بالا دارد و حاوي پروتئين متعادل و اسيدهاي آمينه ضروري با کربوهيدرات کمتر است. اين گوشت همچنين سرشار از ريز مغذي ها است و حاوي ويتامين هاي زيادي از جمله کمپلکس B ، E و K است. گوشت آن از نظر چربي و کلسترول بسيار کم است ، بنابراين به افرادي که سطح کلسترول بالايي دارند و افرادي که مي خواهند کلسترول کم خود را حفظ کنند توصيه مي شود. با توجه به ريز بودن اين پرنده و اندازه تخم کوچک آن ، آنها را براي استفاده در تهيه انواع محصولات مانند کباب شده اين گوشت ، ترشي گوشت و تخم بلدرچين مناسب تر مي کند.


بلدرچين معمولاً به عنوان يک محصول عالي در رستوران هاي غربي شناخته مي شود.


گوشت بلدرچين


گوشت بلدرچين با خواصي باورنکردني فوايد بسياري دارد که با مصرف آن به خاطر وجود ويتامين هايي غني سلامتي خود را تضمين خواهيد کرد.


فوايد استفاده از گوشت بلدرچين:


گوشت بلدرچين حاوي بسياري مواد مغذي از جمله فسفر، پروتئين ، کلسيم ، آهن ، روي ، چربي مي باشد.
با داشتن مقادير بالاي کولين همراه با تيامين ، نياسين ، اسيد پانتوتنيک ، بيوتين ،پيروکسين، ريبوفلاين ، فولک اسيد، کوبالامين سلامتي مغز را در بر دارد.
رشد استخوان ها با ويتامين D در اين گوشت تامين مي شود و با داشتن ويتامين K علاوه بر انعقاد خون، استحکام استخوان ها را به همراه دارد.
با داشتن ويتامين E به بازسازي پوست کمک کرده و براي جلوگيري از پيري زودرس بسيار مفيد مي باشد.
گوشت بلدرچين به رفع مشکلات تنفسي همانند آسم ، توبرکلوزيس و ديستروفي عروقي کمک کرده و نقش موثري در برطرف کردن آن مي گذارد.
با ترميم بافت هاي بدن که آسيب ديده اند به بازسازي بافت و سلول هاي پوست و مو کمک مي کند و سبب افزايش آنزيم ها و هورمون ها در بدن مي شود.
با تقويت سيستم ايمني بدن خطر ابتلا به بيماري ها را کاهش مي دهد.
پايين آوردن سطح کلسترول بد خون (LDL) در سلامتي قلب شما بسيار موثر است .
با مقابله ي بيماري کم خوني به راحتي به توليد و تقويت هموگلوبين و اريتروسيت ها مي پردازد و کمبود خون را رفع مي سازد.
ويتامين B2 در اين گوشت کربوهيدارت ها را تبديل به قند مي کند و قند خاصيت انرژي زايي براي بدن دارد.
سبب تنظيم خواب و مقاومت بدن مي شود.
نقش موثري در روند ضريب هوشي کودکان دارد.
گوشت بلدرچين براي بيماري هاي آسم ، تشنج ، فشار خون ، ضعف اعصاب بسيار مفيد مي باشد.


تخم بلدرچين


تخم بلدرچين از نظر اندازه از تخم مرغ کوچکتر است و به عنوان غذاهاي جديد در سراسر جهان بسيار مورد مصرف و فروش قرار مي گيرد. داراي مواد مغذي هستند که آنها را به گزينه اي خوشمزه و سالم براي افزودن به رژيم روزانه يا هفتگي خود تبديل مي کند.


تخم بلدرچين حتي با اندازه کوچک آنها مملو از ويتامين ها و مواد معدني است و ارزش غذايي آن سه تا چهار برابر بيشتر از تخم مرغ است. قسمت سفيده تخم مرغ حاوي بيش از نيمي از پروتئين است که معمولاً در يک تخم مرغ وجود دارد که داراي ويتامين B2 و مقادير کمتري چربي و کلسترول از زرده است. مصرف منظم اين محصول در مبارزه با برخي بيماري ها کمک مي کند و اين محصول بر خلاف ساير تخم مرغ ها باعث ايجاد ديابت يا آلرژي نمي شود. آنها به دليل داشتن عطر و طعم فوق العاده و بافت خوب و خامه اي معروف هستند.
و يکي از منابع غني اسيد امگا3 مي باشد و يکي از محصولات ارگانيک شناخته مي شود چرا که در پرورش بلدرچين از هيچ گونه دارويي استفاده نمي شود به همين خاطر داراي فوايد بسياري است که به آن اشاره مي کنيم.


فوايد تخم بلدرچين:


تخم بلدرچين سبب باهوش شدن جنين در دوران بارداري مي شود.
سيکل خواب منظمي را برايتان به ارمغان مي آورد.
براي درمان بيماري هاي عصبي و قلبي همچنين گوارشي بسيار موثر است.
بهترين نوع پروتئين و چربي در آن يافت مي شود.
بسيار مناسب براي استحکام استخوان هاي افراد مسن مي باشد.
سبب ايجاد حساسيت نمي شود.
براي بهبود بينايي، آلرژي،کلسترل نيز موثر است.
تخم بلدرچين به دليل داشتن پروتئين بالا براي ورزشکاران و بدنسازان توصيه مي شود.
از پيري زود رس جلوگيري مي کند و همچنين باعث تجديد نيرو در افراد مسن مي شود.
از خواص مهم تخم بلدرچين مي توان به افزايش اشتهاي کودکان ، دندان هاي سالم ، ترميم مو،جلوگيري از پوکي استخوان اشاره کرد.


منبع: راگا پروتئين


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Greta پایگاه اطلاع رسانی شهرداری هشت بندی زیباکده شبکه و تعمیرات کامپیوتر موسسه مشاوره حقوقی و وکیل دادگستری استخر سازان جنوب گلچين مطالب اينترنتي مسافرت