امروز قصد داريم در قالب يک مقاله آموزنده توضيحاتي را در رابطه با گوشت کبک خدمت شما خوانندگان گرامي ارائه دهيم، و کليه اطلاعات خود را در اين باره با شما به اشتراک بگذاريم، اگر سوالاتي راجع بهاين ماده غذايي داشته باشيد به شما اين اطمينان را خواهيم داد که پس از مطالعه مطالب پاسخ تمام سوالات خود را دريافت نماييد و کليه ابهامات شما راجع به اين مسئله رفع گردد، لذا خواهشمنديم تا انتهاي مطالب با ما همراه باشيد.


گوشت کبکداراي چه خواصي مي باشد؟


امروزه گوشت کبک در سراسر جهان ازجمله ايران بسيار شناخته شده مي باشد، به گونه اي که اکثر ايرانيان آن را مصرف مي کنند و روستاييان نيز در مزارع خود به وفور آن ها را مشاهده مي کنند، همچنين اين محصولبا توجه به سابقه طولاني مدتي که در سفره هاي مردم دارد از نظر متخصصان نيز داراي خواص و فواي متعددي مي باشد، اما متاسفانه گوشت کبک را در هر فروشگاهي نمي توان يافت و تهيه آن عموما به وسيله شکار صورت مي گيرد، کبک نيز مانند ساير گونه هاي جانوري داراي نژاد هاي مختلفي مي باشد که از آن ها مي توان به کبک چوکر، کبک صخره اي و کبک پا قرمز اروپايي اشاره کرد، لازم به ذکر است که تمام نژاد هاي کبک داراي پاهاي قرمز مي باشند و تفاوت آن ها صرفا در جسه و خصوصيات رفتاري و اقليمي مي باشد، بد نيست بدانيد که کبک هايي که در کشور ما وجود دارند همگي از نژاد چوکر مي باشند که اين نژاد در نوع خود داراي اندازه بزرگتري نسبت به ساير اعضاي خانواده خود مي باشد و البته از ارزش غذايي بيشتري نيز برخوردار است.


پرورش کبک به چه صورت مي باشد؟


از زمان هاي دور تا به امروز همواره پرورش پرندگاني از جمله مرغ، قرقاول، بوقلمون و کبک در اکثر کشور هاي جهان شايع بوده است، هدف از پرورش گونه هاي مختلف پرندگان صرفا جهت تامين گوشت مصرفي بشر در کنار مرغ بوده است، همچنين اين تنوع در پرورش و توزيع مي تواند سليقه ها و ذائقه هاي مختلف را را به خود جب کند و رضايت مندي مصرف کننده را به همراه داشته باشد، لازم به ذکر است که پرورش کبک با توجه به اين که اين پرنده يک گونه وحشي مي باشد به صورت معدود انجام مي شود و تنها در برخي از کشور هاي جهان از جمله ايران مي توان به آن دسترسي داشت، صنعت پرورش و توزيع گوشت کبکتنها 3 سال است که در ايران رواج پيدا کرده است، که اين مسئله را مديون شکارچيان و دوسداران طبيعت هستيم، همچنين پرورش و توزيع گوشت کبک در ايران توانسته است تاثير بسزايي در تجارت گوشت سفيد داشته باشد به گونه اي که اخيرا پرورش دهندگان موف به صادرات آن شده اند، اگرچه پرورش کبک در ايران به صورت معدود انجم مي شود و دسترسي به آن محدود مي باشد، اما در همان تعداد محدود توانسته است نياز مردم را به گوشت سفيد در مناطق پرورش کبک کاملا رفع کند، اين خوراکي با توجه به ناياب بودن در ايران تبديل به يک غذاي لوکس شده است و اگر قصد تهيه آن را داشته باشيد هزينه بيشتري نسبت به خريد مرغ را متحمل خواهيد شد، لازم به ذکر است که گوشت کبکبسيار لذيذ تر از گوشت مرغ و بوقلمون مي باشد و از لحاظ طعم کاملا به آن ها ارجعيت دارد.


گوشت کبکداراي چه ويژگي هايي مي باشد؟


همانطور که در بالا اشاره کرديم کبک در دسته پردنگان شکاري يه به اصطلاح ماکيان قرار دارد، گوشت کبکمنبعي سرشار از پروتئين مي باشد به گونه اي که پروتئين موجود در در اين محصول 10 الي 15 برابر بيشتر از ساير پرندگان مي باشد، و مي تواند انواع ويتامين و اسيد آمينه را براي بدن تامين کند، گوشت کبکداراي خواص پزشکي نيز مي باشد به گونه اي که اکثر متخصصان مصرف آن را جهت درمان تنش هاي رواني، اظطراب و بيخوابي توصيه مي کنند، همچنين اين ماده غذايي باتوجه با ميزان بسيار کم کلسترول مي تواند کاملا از مسدود شدن عروق قلبي و بروز بيماري هاي قلبي جلو گيري کند، همچنين گوشت کبکتاثير چشم گيري بر تنظيم فشار خون دارد و به دليل داشتن پتاسيم بالا جهت کنترل و درمان فشار خون بالا مي تواند بسيار موثر باشد، لازم به ذکر است کهاين گوشت با توجه با دارا بودن انواع ويتامين ها مي تواند نياز بدن را به فسفر، منيزم و آن را به طور قطع برطرف سازد، همچنين اين خوراکي سرشار از امگا3 و زينک مي باشد که جهت تقويت حافظه و قواي جنسي نيز بسيار موثر است، هر صد گرم گوشت داراي 24/5 گرم آلبومين، 1/4 گرم چربي و 1 الي 5/1 گرم مواد معدني خالص مي باشد، وجود مواد معدني خالص در در اين گوشتبيانگر ارزش غذايي بالاي آن مي باشد، متخصصان تغذيه مصرف اين ماده غذايي ارزشمندرا براي افراد سالمد و کودکان در حال رشد بسيار توصيه مي کنند و بر اين باور هستند که مصرف اين ماده غذايي مي تواند تاثير چشم گيري بر تقويت ايمني و افزايش متابوليسم بدن داشته باشد.


 


خواص گوشت کبکبراي زن باردار در چه مواردي مي باشد؟



گوشت کبکداراي ميزان قابل توجهي ويتامين و مواد معدني از جمله منيزيم، گوگرد، آهن و فسفر مي باشد به همين سبب مي توان نياز هاي عمده بدن را به خصوص در زبان بارداري رفع کند، همچنين مصرف آن براي بانوان باردار از اهميت بسيار برخوردار است زيرا علاوه بر تقويت مادر در زمان بارداري مي تواند جهت قربال کري و تقويت جنين نيز بسيار مفيد باشد، لازم به ذکر است که مصرف اين محصول با توجه به ارزش غذايي بالايي که دارد مي تواند جهت دوران بعد از زايمان نيز بسيار مفيد باشد، پزشکان مصرف اين ماده غذايي را در دروه پس از زايمان بسيار توصيه مي کنند زيرا با توجه به خاصيت هاي مفيدي که دارد مي تواند جهت درمان بيخوابي، اظطراب و تشويش رواني بعد از زايمان بسيار تاثير گذار باشد، به همين سبب اکثر متخصصان تغذيه و ن و زايمان مصرف گوشت کبکرا جهت درمان افسردگي هاي بعد از زايمان بسيار توصيه مي کنند.


منبع: گوشت کبک راگا پروتئين


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : گوشت ,باشد، ,بسيار ,پرورش ,مصرف ,تواند ,ماده غذايي ,گوشت کبکداراي ,مواد معدني ,بسيار توصيه ,باشد، لازم ,زايمان بسيار توصيه
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتاب خون بیست یادداشت های روزانه ی من سازمان مدیریت پسماند شهرداری دزفول اضطرار دهنه سر سفید رود موزیک ای آهن طراحی انواع ایکون درجه و تاج برای چت روم چند نمونه از طراحی لوگو ، آرم و یا نماد